fbpx

Ce este fotografia? – de vorbă cu fotografii – Ep. 28

Proiecte, Foto - video | 0 comments

admin

admin

08.12.21

fotografia

Nu uita de calendar

Alătură-te și tu celor de la Rugby U Cluj. Cumpărând un calendar, vei ajuta la campania ”Zâmbet și Culoare pentru Apuseni” al Asociației Fotografi Hai-Hui

Ce este fotografia? – de vorbă cu 1000 de fotografi amatori și profesioniști!

”Ce este fotografia?” – o întrebare care m-a chinuit într-o noapte lipsită de somn … am citit fel de fel de explicații, fel de fel de păreri … și acum experimentez, vreau să descopăr câte răspunsuri diferite sunt, părerea mea rămâne aceeași. Un om este egal cu o părere.

fotografia
Doru Sava

Din cercul meu de prieteni și cunoștințe, fotografi amatori și profesioniști, din viața reală sau de pe social media, au început să apară răspunsuri. Dacă nu ați citit primele răspunsuri, vă invit să începeți AICI, pentru a prinde povestea de la început.

Dacă doriți să participați la proiectul meu, cu un răspuns la această întrebare, mă puteți contacta prin formularul de contact. La doar un click distanță, AICI

Dar să revenim și la întrebarea principală din acest proiect, ”Ce este fotografia?”

Astăzi vă prezint un fotograf amator iubitor de fotografia în natură dar și de cea de portret. Este vorba de Doru Sava, un amator plin de talent, membru al grupului de fotografie ”La Conacul Fotografilor”, grup unde sunt onorat să fac parte dintre cei care îl administrează. Dar hai să vedem ce are de spus Doru despre el.

Când bunicul din partea mamei mi-a dat un aparat rusesc…care făcea maxim 12 poze am realizat   că există o altă lume privita prin vizorul aparatului foto! O lume aparte pe care nu ai să o vezi niciodată, detaliile pe care nu le vezi cu ochiul liber!

Mă consider un fotograf amator, un iubitor al frumosului oglindit la orice pas din jurul nostru: natură, mediul înconjurător, oamenii! Cel mai mult iubesc să fac fotografii în natură și portret…am participat la multe saloane interne și internaționale și mă simt mândru de asta!

Ultima mea participare fiind la concursul organizat de Clinica ,,Bio Ortoclinic” împreună cu ,,La conacul fotografilor” numit ,,Magia tradițiilor” unde am obținut premiul special al publicului!

Mai multe fotografii făcute de Doru, precum și din realizările lui pe la concursurile la care a participat puteți viziona pe profilul său de Facebook.

Câteva cadre am primit și eu de la el pentru acest material.

Ce este fotografia? – răspunsul lui Doru Sava

Fotografia e o continuare a tot ce este frumos din viața mea!

Acesta a fost Doru Sava.

Și cum spuneam pentru fiecare reprezintă altceva, fiecare are un alt răspuns la această întrebare. Doru este numărul douăzeci și nouă … Până la 1000 de răspunsuri mai e cale lungă, iar pe urmă vin și cele 1000 de comentarii la o fotografie dată. Dar cum am spus, comentariile vor veni după ce termin acest proiect, pentru a nu putea fi influențați unii de ceilalți.

Va urma …

admin

admin

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: