fbpx

Imortalizând momente unice

Creează-ți propria poveste vizuală, eu sunt aici doar ca să te ajut să o transpui în imagini.

Contactează-măVrei să mă cunoști mai bine?

Despre mine, persoana din spatele camerei

Eu în câteva cuvinte

fotograf despre

Să facem cunoștință

Numele meu este Ovidiu-Adrian Bujor, născut în Suceava, iar după aproape două decenii petrecute pe meleaguri vestice, am hotărât să mă întorc în România și am ales ca locație Cluj-Napoca. De ce am ales Clujul? Cred că întrebarea asta are multe răspunsuri, iar cei mai mulți dintre voi le știți deja.

Primul meu contact cu fotografia a fost acum peste 30 de ani, când am primit camera foto a tatălui meu, cameră ce m-a fermecat la vremea respectivă, chiar daca nu era una foarte performantă, chiar și pentru acea perioadă. Am început fotografia pe film, urmând cursurile de fotografie ale cercului de fotografie de la fosta Casa a Pionierilor de la acea vreme, mai apoi aceasta fiind redenumită conform cu vremurile. Am participat vreme de mai mulți ani la aceste cursuri ținute de Domnul Profesor Valentin-Didi Moscaliuc, un om pasionat de fotografie, care a știut în ce fel să ne facă, pe noi, elevii lui de la acea vreme, să iubim această artă vizuală.

Recent am mai finalizat un curs de doi ani la NYIP – New York Institute of Photography, curs ce m-a ajutat să îmi mai îmbogățesc cunoștințele în domeniu, să îmi reîmprospătez ceea ce învățasem cu ani în urmă și să evoluez ca fotograf.

Fotografia pentru mine este mai mult decât un mod de a trăi, mai mult decăt o meserie. Pentru mine înseamnă pasiune și dăruire, iar cea mai mare satisfacție o am atunci când persoanele fotografiate de mine radiază de fericire atunci cand primesc fotografiile.

Pasiune și dăruire!

Olga Zadorojnii

Olga Zadorojnii

După multe încercări eșuate in materie de fotografi, l-am descoperit pe Ovidiu Bujor! A fost exact ceea ce căutam! Mi-a inspirat de la prima vedere profesionalism și încredere. Încredere ca totul va ieși exact cum mi-am dorit. Își iubeste meseria, iar asta se vede și se simte in fiecare fotografie!

Sorana Lehene

Sorana Lehene

Cluj - Napoca

Colaborări excelente. Recomand cu încredere, in special pentru ca echipa se mulează in funcție de preferințele personale ❤️ Mai mult, absolut toate ideile mele au putut fi puse in aplicare.

Simina Hantig

Simina Hantig

Este un fortograf foarte bun, are răbdare, pozele sunt foarte frumoase și decorul mereu este unul wow. Recomand și pt pozele pt nuntă, botez, etc. Ține o tot așa Ovidiu!

Daria Bologa

Daria Bologa

Recomand cu mare drag! Profesionalism, calitate și o viziune deosebită. Atenție la cele mai mici detalii și in special asculta nevoile clienților. Am facut cea mai bună alegere!

International Asociation of Press Photographers
NYIP Membership Badge
fotograf acreditat
Fix Aici Media SRL