fbpx
Despre Mine

Bună, Eu sunt Ovidiu

Fotograf

Imortalizând momente unice

Crează-ți prorpia poveste vizuală. Eu sunt aici doar să te ajut să o transpui în imagini!

de Ce este fotografia pentru mine?

Fotografia este mai mult decât un mod de a trăi, mai mult decât o meserie. Pentru mine înseamnă pasiunie și dăruire, cea mai mare satisfacție o am atunci când cei fotografiați de mine radiază de bucurie la vederea materialului final.

Să facem cunoștință

Numele meu este Ovidiu-Adrian Bujor, născut în Suceava, unde am avut și primul contact cu fotografia, am petrecut aproape două decenii pe meleaguri vestice, iar acum, am hotărât să mă întorc în România și am ales Cluj-Napoca. De ce am ales Clujul? Cred că întrebarea asta are multe răspunsuri, iar cei mai mulți dintre voi le știți deja.

Primul meu contact cu fotografia a fost acum peste 30 de ani, când am primit camera foto a tatălui meu, cameră ce m-a fermecat la acea vreme, chiar dacă nu era una foarte performantă, chiar și pentru acea perioadă. Am început fotografia pe film, urmând cursurile de fotografie ale Cercului de fotografie din cadrul fostei Case a Pionierilor, redenumită conform vremurilor după revoluție. Am participat vreme de mai mulți ani la aceste cursuri, sub îndrumarea Domnului Profesor Valentin Didi-Moscaliuc, un om pasionat de fotografie, care a știut în ce fel să ne facă, pe noi, elevii lui de la acea vreme, să iubim această artă vizuală.

Portofoliu Clienți

fotograf
fotograf
UMF Cluj-Napoca
fotograf
Fotograf
fotograf
fotograf
fotograf
Federația română de Judo
European Judo Union
Asociația Ascendis

Happy Clients

fotograf

“Colaborări excelente. Recomand cu încredere, în special pentru că echipa se mulează pe preferințele personale. Mai  mult, absolut toate ideile mele au putut fi puse în aplicare.”

fotografie maternitate

“Recomand cu mare drag! Profesionalism, calitate și o viziune deosebită. Atenție la cele mai mici detalii și în special ascultă nevoile clienților. Am făcut cea mai bună alegere!”

Am Promovat împreună

Promovare Echipament

Ședință foto promovare echipament sezon 2022-2023

“Am Promovat împreună” – am fost alături de Universitatea Cluj. FIX Aici Media SRL

fotografie portret studio

“Este un fortograf foarte bun, are răbdare, pozele sunt foarte frumoase și decorul mereu este unul wow. Recomand și pt pozele pt nuntă, botez, etc. Ține o tot așa Ovidiu!”

Simina

It’s Going to be Perfect!

Let’s Plan Your Big Day!