fbpx

MIPA Travel Award 2020/21 -ultimile 3 zile în care puteți participa

by | Mar 3, 2021 | Lumea foto, Foto - video

MIPA

MIPA – Malta International Photography Award – ultima zi în care puteți participa e 5 Martie

Malta International Photography Award unul din cele mai cunoscute concursuri de fotografie on-line începe peste aproximativ 3 zile, respectiv pe data de 5 Martie 2021. Anul acesta subiectul este unic, călătoriile, iar primele 15 locuri vor fi premiate în bani.

Astfel pentru ediția de anul acesta, organizatorii au pregătit pentru participanți o grilă de premii în valoare de peste 10.000,-€

  • Locul 1 – Travel Photographer of the year (Fotograful anului în fotografia de călătorie) 7.500,-€
  • Locul 2 – 1.000,-€
  • Locul 3 – 500,-€
  • Top 5 – câte 250,-€
  • Top 15 – Câte 100,-€

Dacă considerați că aveți fotografii bune din călătoriile voastre poate nu ar fi rău să vă încercați șansa de a participa alături de alți fotografi din lume, unii din ei chiar foarte premiați.

Componența juriului MIPA

Anja Goder fondator MIPA, fotograf din Malta. Prof. Arne Hodalic, editor la National Geographic, Ljubljana – Slovenia. Paco Nadal – Fotojurnalist și editor, fotograf pentru mai multe reviste specializate pe fotografia de călătorie.

Dawn Drew -Fost Vice Președinte la National Geographic Traveler, actual CEO al MOSTE Inc., agenție de consultanță în turism din New York. Lara Bugeja, curator de artă din Valletta, Malta. Rok Kvaternik, CEO la editura Ernst Klett Publishers

Primele 15 fotografii vor fi publicate în anualul digital. MIPA a decis ca publicațiile cu fotografii să rămână în mediul digital din considerente ecologice. De asemenea toate fotografiile câștigătoare vor fi prezentate în galeria câștigătorilor de pe site-ul organizator. Aici puteți accesa galeriile unde sunt publicați câștigătorii din anii precedenți.

Pentru a participa accesați link-ul următor: https://www.maltainternationalphotoaward.com/the-award/

0 Comments

%d bloggers like this: