fbpx

O zi în atelierul maestrului fotograf: Body painting Photoshooting

by | Apr 23, 2021 | Proiecte, Foto - video

Fotograf

Apus sau poate răsărit, un pic de noir nostalgic sau culori primăvăratice? Paleta unui fotograf profesionist își etalează la fiecare ședință fotografică plenitudinea artistică. Fiecare ședință are propriul său stil și se încadrează în propria sa gamă coloristică, pentru ca ulterior ochiul consumatorului de imagini artistice, să se bucure de cele mai inedite cadre, retușate cu grijă în momentul editării. Cu siguranță, pentru oamenii care nu au trecut prin studioul unui fotograf este un pic mai dificil să înțeleagă, văzând doar produsul final, câte persoane pot fi implicate în procesul unei ședințe foto și cât efort se depune pentru a surprinde modelele într-un sincron perfect potrivit tematicii propuse. Lumini, umbre, gesturi… Aceste trei elemente nu se află doar la un click distanță. Un concept complex necesită o muncă complexă, la care contribuie mai mulți specialiști. Spus altfel, după frumoasa cortină se ascund o sumedenie de detalii la care un amator nu s-ar fi gândit niciodată. Din fericire, acest filmuleț te va ajuta să ajungi după culisele scenei, unde maestrul fotograf Ovidiu Bujor, ți-a pregătit un photoshooting de body painting.

Astfel, ai minunata ocazie să guști și tu un pic din ce înseamnă munca de fotograf, atunci când se depune suflet în tot ce se face.

Video: Cosmin Criste

„De multe ori, ca fotograf tragi de tine să ieși din mulțime. E o concurență acerbă, dar mulți uită esențialul. Fotografia e o artă și uneori, este nevoie de colaborare. Colaborare între artiști și arte. Sunt momente când te simți lipsit de energie, lipsit de inspirație și idei. Atunci îți dai seama cât de bună este o echipă!”, afirmă Ovidiu.

Ce crezi acum? Oare frumusețea se află doar la un click distanță? Sau poate totuși munca unui maestru merită mai multă apreciere din partea clienților săi? Suntem aici pentru a ține cont de părerea ta obiectivă și nu uita, te așteptăm oricând la o ședință foto,!

0 Comments

%d bloggers like this: