fbpx

Rafting și distracție pentru copiii de la Rugby Cluj Junior

by | Oct 27, 2020 | Gânduri, Călătorii | 0 comments

rugby cluj junior

Echipa Rugby Cluj Junior în cantonament la Vadu Crișului

Pe final de sezon călduros, am fost invitat de domnul antrenor al celor de la Rugby Cluj Junior, să merg în cantonament cu ei pentru 4 zile, la Vadu Crișului. Nu am stat prea mult pe gânduri, mai ales după tot stresul provocat de pandemia anului și de faptul că am fost destul de limitați, mai ales noi cei din tagma fotografilor. Așa că, am acceptat fără să mă gândesc de două ori.

Și cred că a fost o decizie excelentă, având în vedere compania celor 32 de copii care au participat la acest cantonament. Copiii s-au obișnuit repede cu mine, deja devenisem domn’ fotograf, și încet ne-am împrietenit, am început să îi cunosc, după care am trecut și la treabă. Zilnic eram pregătit cu drona și două camere foto, pentru a surprinde momente, zâmbete, clipe de neuitat, atât pentru ei, cât și pentru mine de altfel.

Natura a fost destul de îngăduitoare cu noi, astfel că am avut parte de zile însorite și vreme frumoasă, chiar dacă ne-a mai dat si puțină ploaie.

ND5 5860
Alin Miclăuș – Antrenor Rugby Cluj Junior

Finalul cantonamentului s-a terminat pe apă

Cea mai mare surpriză a fost cea din ultima zi, cred că a fost și cea mai așteptată de copii, ziua de rafting pe apele Crișului, asistați și dotați de către cei de la Master Adventure, care au avut grijă, ca până la final să avem parte doar de zâmbete, fără incidente.

După instructaj și echipare, am fost transportați câțiva km în aval, încă o tură fulger de instructaj, după care am fost împărțiți în bărci, și lansați la apă. Strigăte de bucurie, zâmbete, nerăbdare, toate au făcut să uităm de apa rece de munte, de faptul că aveam de trecut și prin ceva zone mai repezi. Totul s-a transformat în momente de neuitat.

Eu am avut parte de tratament VIP pot spune, am avut cel mai puternic vâslaș, chiar antrenorul echipei. Pentru că eu aveam de făcut fotografii, el a încercat să mă lase cât mai liber în ce privește vâslitul.

O primă oprire importantă, a fost la cascada Vadu Crișului, cascadaă ce izvorăște din Peștera Vadu Crișului, obiectiv vizitat de copii în ziua anterioară.

Pentru mai multe imagini, accesați albumul din pagina de facebook, apăsând aici. Vor urma și alte albume, deoarece am avut 4 zile în care efectiv am încărcat cardurile din camere.

Ce pot spune în încheiere, este că, acești copii, de la Rugby Cluj Junior, au reușit pentru câteva zile să mă facă să uit de pandemie, să uit de faptul că anul acesta a fost unul limitat pentru cei mai mulți dintre noi, au reușit prin zâmbetele lor să trăiesc alături de ei câateva zile de normalitate.

0 Comments

Ce este fotografia? – De vorbă cu fotografii – Ep. 30

Ce este fotografia? – de vorbă cu 1000 de fotografi...

Ce este fotografia? – De vorbă cu fotografii – Ep. 29

Ce este fotografia? – de vorbă cu 1000 de fotografi...

Ce este fotografia? – de vorbă cu fotografii – Ep. 28

Ce este fotografia? – de vorbă cu 1000 de fotografi...

Șapte ani și o zi – încrederea

”Cea mai bună dovadă a dragostei este încrederea” - Immanuel Kant Încrederea, un subiect sensibil în zilele noastre. A ajuns să fie un sentiment...

Șapte ani și o zi – Timpul – La Mulți Ani și un An Nou mai bun

Șapte ani și o zi, e mult, e puțin, tot timpul e cel care va răspunde ... Șapte ani și o zi, reprezintă ceva pentru mine, reprezintă un episod din...

Women Rally a 3 a ediție la Cluj – Napoca

Emil Boc La a 3 a ediție Women Rally, prezent la startul oficial primarul Emil Boc Astăzi la ora 18:00 a avut loc startul oficial a celei de a 3 a...

Nikon Z9 – Ziua lansării

Nikon Z9 va fi prezentat azi oficial printr-un...

Nikon Z9 așteptat în această toamnă

Nikon a anunțat oficial dezvoltarea unui flagship pe...

Nikon Z6 II – a început numărătoarea inversă

Nikon a anunțat data la care va lansa oficial cele...

Nikon a anunțat astăzi două noi obiective pe montura Z

Nikkor Z 50mm f/1.2 S și Nikkor Z 14-24mm f/2.8 S -...

Canon EOS R5 și EOS R6 au fost lansate oficial

Canon EOS R5 și R6 - Revenire în forță pe zona...

Fotografie de studio cu telefonul – Profoto

Fotografia de studio cu telefonul se poate face acum...

Nikon Z5 – specificații tehnice

Z5 un entry-level capabil În mediul on-line au apărut...

Canon EOS R6 – zvonuri despre detaliile tehnice înainte de lansarea oficială

Canon EOS R5 și R6 vor fi lansate oficial pe 9 Iulie...

Concurs de fotografie artistică 2020 – data finală de participare 11 Octombrie

Concurs de fotografie artistică în 2020 Pentru...

Nikon pregătește două noi body mirrorless

Anul acesta se zvonește că Nikon ar introduce două...
%d bloggers like this: