fbpx

Servicii

Ceea ce facem cel mai bine

 

Servicii de fotografie și servicii video mulate pe cerințele clienților. Clientul este foarte important pentru noi, de aceea ceea ce facem este cu pasiune și dedicare.

Comunicarea între noi și client este pe primul loc.

Specializări

Ceea ce facem este din pasiune înainte de toate

Pentru o ofertă individuală nu ezita să mă contactezi. Apasă doar butonul de mai jos pentru a ne cunoaște și astfel putem vorbi despre ceea ce dorești și ce pot face pentru tine.

Fotografie corporate

Fotografie dedicată clienților business, care vor să aducă un plus de imagine companiei.

Fotografie de eveniment privat

Evenimentele private cuprind o gamă largă, începând cu botezuri, zile de naștere, majorate, nunți sau chiar petreceri private.

Fotografie de portret

În studio, într-o locație plăcută sau chiar acasă la client, persoanele private pot beneficia de o ședință foto de neuitat, singur sau împreună cu persoana iubită, copii sau chiar întreaga familie

Fotografie eveniment sportiv

Fiind fotoreporter membru IA-PP – International Asociation of Press Photographers – particip cu plăcere la evenimente sportive. Dețin dotarea necesară pentru a capta momente unice de o calitate superioară indiferent de condiții de lumină sau meteo.

Fotografie nud - Boudoir

Acest gen de fotografie îl abordez cu maximă seriozitate, clienții sunt pe primul loc, în primul rând fiind o situație pe care nu o acceptă ușor. Siguranță, discreție, igienă și puțin umor pentru a face clientul sau clienta să se simtă cât mai confortabil.

deviza

Totul pentru client

Comunicare

De la o idee rapidă până la finalizarea unei ședințe foto, comunicarea este cea mai importantă pentru a avea parte de o ședință foto reușită.

Planificare

Ca în orice alt serviciu, planificarea este foarte importantă. Atât în fotografie cât și în video, planificarea ajută să nu pierdem șirul detaliilor importante, detalii care pot face diferența între reușită și eșec.

Execuție

Fotografia este o artă, atenția la detalii, lumini, umbre, compoziție este o muncă enormă. Este nevoie de încercări, teste și comunicare.

Clienți

Clienții noștri business

Salvamont Vladeasa
bistosh
Vlad V Vladau

Informații generale

Despre fotografie și nu numai

În limita timpului disponibil mă informez asupra a tot ce este nou în acest domeniu, totodată doresc să împărtășesc și cu ceilalți experiențe, experimente și noutăți. Vă invit și pe blog-ul meu

Parteneri

Rugby Cluj Junior

Susținem sporturile de echipă pentru copii, de aceea avem un parteneriat de colaborare, prin care sprijinim Rugby Cluj Junior, prin servicii de fotografie, video și webdesign.

bistosh

Bistosh.com

Împreună cu cei de la Bistosh.com dezvoltăm proiecte de informare și documentare video.

Salvamont Vladeasa

Salvamont Salvaspeo Vlădeasa

Lucrăm cu cei de la Salvamont Vlădeasa în diferite proiecte de promovare a turismului montan într-un mod corect și cu respect față de natură.

Vlad V Vladau

vladvvladau.ro

Împreună cu Vlad V. Vlădău lucrez în proiecte de nud artistic, ateliere de fotografie nud și nu numai.