fbpx

Ceea ce facem cel mai bine

Servicii de fotografie și video adaptate la cerințele clienților. Clientul este foarte important pentru noi, de aceea ceea ce facem este cu pasiune și dedicare. Comunicarea între noi și clienți este pe primul loc.

Ceea ce facem este din pasiune înainte de toate

Pentru o ofertă individuală nu ezita să ne contactezi. Suntem aici pentru a găsi soluții la toate cerințele clienților. Vezi mai jos domeniile în care îți putem oferi servicii profesionale și de cea mai înaltă calitate.

Fotografie de nuntă

Vă invităm să studiați pachetele oferite de noi pentru ceea ce este un eveniment unic în viața unui cuplu. Pachetele sunt flexibile și ușor de modificat în fucnție de cerințele clienților

Servicii
Fotografie de studio

Fotografie de studio

Fotografia de studio cuprinde o varietate de posibilități. Nu se rezumă totul doar la portrete simple. Studiați oferta noastră de fotografie de studio pentru mai multe detalii. De asemenea vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări legate de studioul nostru.

Fotografie business

În ziua de azi imaginea contează foarte mult. Portretele de business au devenit o necesitate, mai mult decât o modă. Nici social media nu a scăpat de spionii celor care recrutează personal. O ședință foto business poate face diferența.

portret masculin

După multe încercări eșuate în materie de fotografi, l-am descoperit pe Ovidiu Bujor. A fost ceea ce căutam! Mi-a inspirat de la prima vedere profesionalism și încredere. Încredere că totul va ieși exact cu mi-am dorit. Își iubește meseria, iar asta se vede și se simte în fiecare fotografie.

Recomand cu mare drag! Profesionalism, calitate și o viziune deosebită. Atenție la cele mai mici detalii și în special ascultă nevoile clienților. Am făcut cea mai bună alegere!

Daria Bologa